חומרי הגלם שלנו
אם ברצונך לעשות את זה באופן פשוט או להרחיב את כישורי בישול הבירה שלך, יש למבשלה הביתית מבית וויליאמס-וורן את חומרים שאתה צריך לבישול בירה הטובה ביותר בשבילך. אנחנו מספקים רכז מאלט איכות, תמצית מאלט יבשה, שמרים וחומרי גלם מיוחדים - כל מה שאתה צריך כדי לייצר את בירות ההשקה שלנו – אייל קיצי, בלונד אייל, פאייל אייל בריטי ועוד. אנחנו עוד נמשיך להוסיף למגוון שלנו.
אם אתה בשלן בירה מדגנים ולא בירה רכז מאלט, רק להוסיף 23 ליטרים של המתכון שלך למבשלה הביתית, להוסיף שמרים, ולתת לה לעשות את השאר.
בכל מקרה, עולם בישול הבירה יהיה לרגליך, כי אתה בעלים של מבשלה ביתית מבית ווליאמס-וורן.
תמציות המאלט שלנו פתח +סגור -
בוויליאמס-וורן ייצרנו מבשלה אישית לשני סוגי בשלני הבירה, בשלני תמציות ורכזים, ובשלני דגנים. מבשלי דגנים יכולים לעשות את המתכונים שלהם משעורה ומאלט ולהשתמש במבשלה שלנו לייצור בירה טריה, טובה יותר בזמן בישול הגיוני. מבשלי תמצית ו/או תרכיז יכולים לרענן מחדש במים את המוצרים שלנו או מותגים אחרים של תמצית מאלט מרוכזת ולעשות את אותו הדבר .
הנקודה הקריטית עבור מבשלי תמצית רכז היא בעת שימוש בתמצית נוזלית מאלט ( LME ) . הוא חייב להיות טרי מאוד כתמצית רכז, מכיוון שהתמצית בצורת סירופ מקופסת השימורים "מזדקנת" ומקבלת גוונים כהים, והדבר יוצר טעמי לוואי לבירה. כל עוד כל התמצית הנוזלית טרייה, בירות טובה ייוצרו תחת ידיך. ראו תוצאות המבחן הטעימות העיוור שלנו כראיה לכך.
למיצוי יבש של מאלט ( DME) אין את אותה בעיה והוא יכול להיות מאוחסן במשך תקופות זמן ארוכות .
לפיכך, אנו מספקים גם תמציות יבשות ורכז שלנו תחת מותג וויליאמס-וורן לשימוש במכונה שלנו. ביכולתנו לספק חוויית בישול בירה כוללת ולא רק לספק את מכונת בישול הבירה הטובה ביותר שהומצאה אי פעם, וכמו כן גם את התמצית הטובה ביותר לשימוש בו.
התמצית שלנו מורכבת מהנוסחא החדשנית ביותר לבישול בירה מודרנית. ברגע שהתערובת לבישול מוכנה, היא עוברת תהליך עדין של חימום בחום נמוך ואידוי, כדי להפוך את התמצית לנוזלית ואידוי נוסף כדי להפוך את התמצית ליבשה. הזדקנות המוצר מופחת באופן מרבי ותוכל לטעום את התוצאות בעצמך. אין ספק שלא תמצא תמציות רכז אחר בעולם שעושה זאת .
התמצית היבשה סגורה בצורת אבקה. היא לא מזדקנת ויכולה להיות מאוחסנת בטמפרטורת הסביבה. אפשר להשתמש בה יחד עם פחית תמצית רכז נוזלי (LME) בשיטה הבסיסית או להשתמש בה לבד כבסיס כתמצית בשיטה המתקדם שלנו או בשיטות היצירתיות .
השמרים שלנו פתח +סגור -
באותו אופן שאנו משיקים המצאה חדשה לגמרי, אנחנו מתחילים רק עם הבירה 3 סגנונות בירה בניו זילנד כדי לקבל הלקוחות הראשוניים שלנו המשמשים בדרך של וויליאמס-וורן להכנת הבירה. כל שלוש הבירות מיוצרות עם שמרי אייל שלנו. השמרים שלנו הוא חלק גדול מההצלחה שלנו בקבלת בירות שניצחו בירות בינלאומיות בטעימות עיוורת (ראה תוצאות מבחן טעימות עיוור). זה מתסיס את הבירה בכמה ימים כמו מבשלת בירה מסחרית, כשמסתיים התהליך הבירה מגובשת היטב, הופכת צלולה באופן מושלם עם נוזל הסינון שלנו ומספק ניחוח מרענן מאוד. הוא ארוז באריזות קטנות עם חנקן ומאוחסן על ידינו בקירור בכדי לשמור על חיוניות מרבית של השמרים. כאשר תוסיף אותם למבשלה שלך, תראה פעילות בתוך שעות, ולא ימים כמו שחווים רבים מבשלני הבירה הביתיים.
המצרכים המיוחדים שלנו פתח +סגור -
על מנת לייצר בירה בשיטות מתקדמות ויצירתיות, אנו גם מספקים דגנים איכותיים, כשות, שמרים ומרכיבים אחרים. הכל כדי לשלבם יחד עם התמציות שלנו, כך שתוכל לייצר כל 78 סגנונות בירות, כמו גם לייצר בירות מהמתכונים שלך.
המוצרים העתידיים שלנו פתח +סגור -
בנוסף לבירה, אנו מספקים מוצרי משקה אלכוהולי אחרים:
1) סיידר
2) מיד (Mead)
3) בירה ג'ינג'ר
4) בירה ללא גלוטן
5) ויין מבעבע – בעתיד הקרוב