המבשלה הביתית מבית וויליאמס-וורן מאפשרת לך לבשל בירה כמו שאתה אוהב, בשיטת "רק להוסיף מים" בסיסית. בנוסף, ניתן לייצר בירות קצת יותר מורכבות באמצעות מאלט, כשות ומרכיבים אחרים.
בשיטה זו, שאנו מספקים לך את הרכז והשמרים, ואתה פשוט מוסיף את המים והופך אותם לבירה על פי ההנחיות. אין מרכיבים נוספים לטיפול ואתה לא צריך ניסיון כדי לייצר בירה בטעם נפלא. אתה גם לא צריך מקום נוסף במטבח, כיוון שהכל נעשה במבשלה הביתית. גם אם אתה מתחיל להיכנס לשיטות מתקדמות ויצירתיות יותר, אתה תמיד יכול לייצר בירה מצוינת על ידי חזרה לשיטה הסטנדרטית.
ניתן לייצר 80 סוגי בירה ב 23 קטגוריות, על פי הקווים המנחים את הסגנון ב- BJCP (http://www.bjcp.org/). אנחנו לא יכולים לספק את כל סגנונות בירה אלה באמצעות השיטה הסטנדרטית, אבל אנחנו עדיין יכולים לבשל את כולם במבשלה הביתית מבית וויליאמס-וורן. אנו מציעים שיטה אחרת לבישול בירה. זו שמבשלי בירה ביתית אמריקאים מכנים "רכז בתוספת דגנים" או "שיטת השרייה".
בשיטה זו ניתן להשתמש בערכות ללא כשות ולהוסיף טעמים נוספים על ידי שריית כשות ו / או דגנים מיוחדים. כדי להוסיף ארומה מכשות, יש להשרות אותה במכשיר חליטת קפה (בוכנת קפה) במים רתוחים. ניתן גם להשתמש ברכז שלנו, ללא כשות, יחד עם תמצית מאלט יבש כמרכיבים הבסיסים ומאלט שעורה וכשות רתוח כדי להוסיף מרירות, טעם וריח. הדגנים המיוחדים צריכים להיות מושרים במים חמים כדי לחלוט מהם ניחוחות, טעמים וצבעים שאנו צריכים. הדגנים המיוחדים והכשות יוסרו ואז נקבל מים ספוגים בארומה וטעמים, אותם נוסיף למבשלה הביתית. לכל זה נוסיף את תמצית הבסיס, מים ושמרים כפי שהייתה בשיטת הסטנדרטית, אבל הצעד הנוסף של שימוש בכמה סוגי מאלט וכשות נותן מגוון צבעים וגמישות עצומה כדי לייצר סגנונות בירה רבים. כך זכינו במדליית הזהב עבור בירה מסוג פילזנר בטקס פרסי הבירה באסיה בשנת 2012, בה ניצחנו 45 מבשלות תעשייתיות גדולות.
ככל שתקבל יותר ניסיון בשיטה הסטנדרטית והמתקדמת, תהיה התקדמות טבעית יותר לכיוון היצירתיות ורקיחת המתכונים משלך. תוכל לקנות מאתנו חומרי גלם או לרכוש אותם במקומות אחרים ו"לשחק" עם כשות, דגנים אחרים, תמציות מיוחדות, חומרים מיוחדים, מרכיבים מוזרים ולראות תוצאות. תוכל לייצר בירת פירות או בירת צ'ילי. וגם להוסיף תבלינים מהמטבח שלך. לנסות בישול דגנים מלא ולא לבשל בירה מרכז.
בכל מקרה, עולם בישול הבירה יהיה פתוח לפניך, כבעלים של מבשלה ביתית מבית וויליאמס-וורן.
כאשר מבשלים בשיטה הסטנדרטית
1. רכז מאלט נוזלי
2. מאלט יבש באבקה
3. שמרים
כאשר מבשלים בשיטות מתקדמות או יצירתיות
1. רכז מאלט מעורב עם כשות ו/או אבקת מאלט משלנו
2. שמרים
3. סוגי מאלט מיוחדים
4. כשות
5. מרכיבים מיוחדים